Reebok, Cardi B'nin Sıra Dışı Tarzını Kıyafetlere Taşıyor
MODA

Reebok, Cardi B'nin Sıra Dışı Tarzını Kıyafetlere Taşıyor

Reebok, 2020 yılından beri devam eden Cardi B iş birliğinin ilk hazır giyim koleksiyonunu ve Cardi B Club C’nin yeni renklerini satışa çıkarıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Nisan 2021

Grammy ödüllü rapçi Cardi B'nin sıradışı tarzı, Reebok'ın spor giyimdeki yaratıcı vizyonuyla buluştu. 2020 Sonbahar – Kış sezonundan beri devam eden Reebok x Cardi B kolaborasyonunda bir ilk olan ve Summertime Fine ismini taşıyan hazır giyim koleksiyonu, Cardi B'nin 90'lı yıllarda Coney Adası'nda geçirdiği yaz anılarından ilham alınarak tasarlandı.

Üretime girecek her ürünü deneyerek onaylayan Cardi B, Summertime Fine koleksiyonunun her kadına kendisini özgüvenli ve cesur hissettirecek şekilde tasarlandığını belirtiyor.

Reebok'ın ikonik ayakkabı silüetlerinden biri olan Club C, Summertime Fine giyim koleksiyonuyla birlikte yenilenen tasarımı ve yepyeni renkleriyle satışa çıkarılıyor.

Reebok x Cardi B ile Baştan Ayağa Cesur ve Rengarenk
Her parçası birbirini tamamlayabilecek şekilde tasarlanan yeni koleksiyon, 2XS'den 4X'e kadar her bedene hitap eden ve vücudu şekillendiren ürünlerden oluşuyor. Pastel mor ve canlı kırmızının öne çıktığı yeni Cardi B koleksiyonu, gün ışığında değişim gösteren renk skalasıyla geceden gündüze, spor salonundan sokak stiline kolaylıkla uyarlanabiliyor.

Kadın figürü göz önüne alınarak tasarlanan koleksiyonda, bele oturan ve vücudu şekillendirmeye yönelik dikişlerle zenginleştirilen taytlar, üst giyim ürünleri ve koleksiyonu tamamlayacak olan Club C'nin benzersiz yeni tasarımıyla farklı renkleri yer alıyor.