Amanda Gorman'ın Moda Üzerindeki Etkisi
MODA

Amanda Gorman'ın Moda Üzerindeki Etkisi

Şair Amanda Gorman, kırmızı saç bandı aramalarının yüzde 560 artmasına neden oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2021

2021'in en hızlı çıkış yapan yıldızlarından biri olan Amanda Gorman'ın moda üzerindeki etkisi ortaya çıktı. Yılın ilk çeyreğine ilişkin sonuçlarını yeni açıklayan dijital moda arama motoru Lyst'e göre Gorman, 2021'in şimdiye kadarki en büyük moda anlarından birinin başrolünde yer alıyor.

Lyst, ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninde okuduğu şiirle ve giyim tarzıyla dünya çapında üne kavuşan Şair Amanda Gorman'ın Prada tarzıyla resmedilmesinin ardından 'kırmızı saç bantları' aramalarının şaşırtıcı bir yüzde 560 arttığını iddia ediyor. Ve bir trend başlatmış olmasına şaşırmamak gerekir. Sadece harika görünmekle kalmadı, aynı zamanda saç aksesuarları söz konusu olduğunda, saç bandı alabileceğiniz en klasik olanı.

Tasarımcılar size okul günlerinizi hatırlatsa da son sezonlarda aksesuarı yeniden zirvelere çıkardılar ve gençliğinizde sevmiş olabileceğiniz versiyonlardan çok daha zarif şık, iddialı ve kalın stiller sundular.

Geçtiğimiz aylarda Gorman, Bella Hadid ve hatta Bridgerton oyuncuları tarafından giyilen, önceden pek tercih edilmeyen saç aksesuarı gerçekten fırtınalı bir dönüş yaptı.

Bir düğüne, tatile, hatta Zoom toplantısı görünümünüzü güzelleştirmek için bile takabileceğiniz bir parça olan kafa bandı, bir kıyafeti yükseltmek için en iyi ve en kolay aksesuarlardan biri.