LVMH, Deadstock Platformu Nona Source'u Başlattı
MODA

LVMH, Deadstock Platformu Nona Source'u Başlattı

LVMH'nin Nona Source platformu üzerinden stok fazlası lüks kumaş ve derileri satın almak mümkün olacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2021

Deadstock için LVMH destekli bir yeniden satış platformu olan Nona Source, LVMH'nin Fransız lüks moda evi portfolyosundan en seçkin kumaşlar için bir çevrimiçi hedef başlattı. Şirket, bir yandan mevcut kaynakların döngüsel bir ekonomide yeniden kullanılmasını teşvik ederken bir yandan da reklam öğelerinin yüksek kaliteli malzemelere kolayca erişmesine izin veriyor.

Olağanüstü kumaşlar, geleneksel olarak, özellikle sıfırdan dokunduklarında, yüksek miktarlarda, uzun hazırlık sürelerinde ve yüksek maliyetlerde gelir. Nona Source, üst düzey markalardan arta kalan kumaşı toplayarak yeni nesil tasarımcıların ve alıcıların kullanımına sunuyor. Web sitesi, tekstil satın almanın duyusal deneyimini çevirmeyi, dijital temsili mümkün olduğu kadar gerçek hale getirmeyi, ihtiyaç duyulan tüm bilgilerle fiziksel olarak dokunmadan çevirmeyi amaçlıyor.

İnanılmaz envanter, 75.000 yeni giysi yapmaya yetecek kadar 150.000 metreden fazla en kaliteli kumaşları barındırıyor.

Platform, yüksek çözünürlüklü dijital ekranla yenilikçi bir dijital kaynak deneyimi sunmayı hedefliyor. Nona Source, sunulan kumaşların dokusunu en iyi karakterize etmek ve işlemek için tasarımcılarla yakın işbirliği içinde çalışıyor. Ayrıca "Dokun ve Hisset" kaynak bulma deneyiminin en iyi dijital çevirisini sunuyor.