Chiara Ferragni Bvlgari'nin Marka Elçisi Oldu
MODA

Chiara Ferragni Bvlgari'nin Marka Elçisi Oldu

Bvlgari'nin yeni marka elçisi Chiara Ferragni oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mayıs 2021

Romalı yüksek mücevher evinin uzun süredir müşterisi olan ünlü influencer ve girişimci Chiara Ferragni, Bvlgari ile dünya çapında milyonlarca takipçiyi büyüleyen aynı neşeli, bağımsız, cesur ve otantik yaklaşımı paylaşıyor.

Chiara Ferragni, yeni rolünde markayı temel değerlerini nesiller arası, uluslararası bir izleyici kitlesine iletme konusunda destekleyecek.

Bvlgari CEO'su Jean-Christophe Babin, "Chiara Ferragni'yi Bvlgari ailesine yeni küresel elçi olarak davet etmekten onur duyuyoruz. Chiara'nın, neşe, yaratıcılık, güzellik, ihtişam, kalite ve aynı zamanda zarafet ve cömertlik gibi son derece olumlu değerlere dayanan şirketimizin en özgün ruhunu mükemmel bir şekilde temsil ettiğini düşünüyorum. Chiara, yeni rolünde mesajlarımızın genç nesiller arasında da yankılanmasını sağlamak için inanılmaz bir ara yol olacak." dedi.

Chiara Ferragni, "Bvlgari ailesinin bir parçası olmaktan çok gurur duyuyorum çünkü sadece markayla değil, Jean-Christophe Babin ve Lucia Silvestri ile de güçlü bir bağ var. Bvlgari mirası, cüretkarlık, cesaret ve tüm dünyada ünlü ikonik İtalyan tasarımıyla ilgilidir. Gelecekteki faaliyetlerimizle sosyal bir etki yaratmaya odaklanmak için güçlerimizi birleştirmemizin nedeni budur." dedi.