Gucci Gelecek Koleksiyonunu Los Angeles'ta Sunacak
MODA

Gucci Gelecek Koleksiyonunu Los Angeles'ta Sunacak

Gucci bir sonraki gösteriye Los Angeles'ta ev sahipliği yapacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mayıs 2021

Alessandro Michele, Gucci için bir sonraki koleksiyonunu 3 Kasım'da Los Angeles'ta yüz yüze bir defile ile sunacak.

Gucci, bir sonraki defilesini Los Angeles'ta düzenlemeyi planladığını duyurdu. Podyum şovu, bu yılın başlarında başlayan ve Gucci'nin sponsorluğunda Kasım ayında yapılacak olan 10. LACMA Sanat ve Film Galası'ndan sonra, markanın 100. yıl kutlamalarının bir devamı olacak.

Koleksiyon, 2020'de geleneksel İlkbahar/Yaz - Sonbahar/Kış modelini geride bıraktıktan sonra, Gucci'nin podyum takvimine yeni mevsimsiz yaklaşımında üçüncü olacak. O dönem, yaratıcı yönetmen Alessandro Michele, sistemi "eskimiş" olarak nitelendirmişti.

Moda sezonları için "Bunların bayat ve yetersiz beslenen kelimeler olduğunu düşünüyorum, kıyafetlerin bu kelimelerin onlara atfettiğinden daha uzun ömürlü olması gerekir. Bu kadar çirkin açgözlülük, uyum ve ilgiyi, bağlantıyı ve aidiyeti kaybetmemize neden oldu." dedi.

Los Angeles şovu, Michele'nin 2015 yılında New York City'de sunulan şirketi için ilk Cruise koleksiyonundan bu yana Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleşecek ilk Gucci sunumunu kutlayacak. Her zaman Hollywood'un en büyük isimlerinden bazılarını çeken LACMA Sanat ve Film Galası ile yıldızlarla dolu bir etkinlik olacak.

Gucci Los Angeles gösterisi 6 Kasım'da 10. LACMA Sanat ve Film Galası'nın ardından gerçekleşecek.