Prada Galleria
MODA

Prada Galleria

Klasik ve zamansız bir tasarım olan Prada Galleria'nın yeni kampanyasında oyuncu ve sanatçı Hunter Schafer yer alırken, kampanya filminin yönetmenliğini ödüllü yönetmen Xavier Dolan gerçekleştirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mayıs 2021

Moda, hayal gücü ile ilgilidir ve yeni yaratılan, sürekli gelişen ve her gün endüstri tarafından özenle ve sevgiyle işlenen bir değerdir. Yine de moda endüstrisinin büyüsü kolayca gözden kaçar, unutulur ve aşinalık kayıtsızlığa sebep olur. Bu hayallerin saflığının ve büyünün bir hatırlatıcısı, bu yeni hareketli Prada imaj kampanyasına rehberlik eden: yeni bir karakter, Hunter Schafer ve film yapımcısı, Xavier Dolan, zamansız Prada Galleria çantasını incelemeye davet edildi.

Dışarıdan bakıldığında, modanın ebedi hayalini yeniden yakaladılar. Ön yargılar olmaksızın, tam özgürlük: Dolan'a, moda evrenine dair kişisel vizyonunu ve Prada Galleria'nın kimliğini yaratması, yönlendirmesi için bağımsızlık verildi. Kampanya, endüstrimizin ikonografisine duyulan bitmek bilmeyen hayranlıktan ilham alıyor. Dolan'ın kısa filmi, bu rüyanın farklı yönlerini keşfediyor gibi görünüyor: film yapımı ve moda. Her biri çok yönlü, çok açılı, çağımızın fikirden fikre sonsuz bir şekilde değişme saplantısının bir yansıması ve durmadan dinamik.

Film yapımı sanatıyla çerçevelenmiş, moda sevincinin bir kutlaması değerinde olan kampanya filmi, bir rüya içinde başka bir rüya.