Moschino New York'ta Gösterilecek
MODA

Moschino New York'ta Gösterilecek

Moschino, İlkbahar 2022 koleksiyonunu New York Moda Haftası'nda sergileyecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2021

Moschino, eylül ayında New York Moda Haftası'nın açılışını yapacak. Milano merkezli marka, yaratıcı yönetmen Jeremy Scott tarafından tasarlanan 2022 Kadın İlkbahar koleksiyonunu 9 Eylül'de henüz açıklanmayan bir yerde sergileyecek.

Marka, resmi programın bir parçası olmasa da daha önce New York'ta gösterildi. Aralık 2019'da marka, Brooklyn'de 2020 Erkek Sonbahar koleksiyonunu ve 2020 Pre-Fall Kadın serisini sunan karma bir podyum gösterisi düzenledi. Daha önce Ekim 2018'de Moschino, New York'taki Pier 36'de H&M ile işbirliğini sunmak için bir gösteriye ev sahipliği yaptı.

8 - 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan New York Moda Haftası, iki zorlu sezonun ardından birkaç yüz yüze moda şovunun ardından birçok canlı etkinliğe dönüş olacak.

Ekim 2013'te Scott'ı yaratıcı yönetmen olarak seçen Moschino, geleneksel olarak kadın ana koleksiyonlarını Milano Moda Haftası'nda sunuyor. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, kadın ve erkek Resort programlarını ortaya çıkarmak için dünyanın dört bir yanında gösterilere ev sahipliği yaptı.