Tom Ford, New York Moda Haftası'na Hazır!
MODA

Tom Ford, New York Moda Haftası'na Hazır!

Tom Ford New York Moda Haftası'nda canlı defile gerçekleştireceğini doğruladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2021

Tasarımcı ve CFDA başkanı Tom Ford, paylaştığı bir mektupta bu Eylül 2022 Bahar sezonu için New York Moda Haftası'na döndüğünü ve yüz yüze moda şovlarına duyduğu heyecanı açıkladı.

Ford, "Bu sezonun şovları, Amerikan modasının ve New York City'nin küresel bir moda gücü olarak esnekliğini ve bağımsızlığını yeniden teyit etmek için bir fırsat." dedi ve yeni Moda Haftası sezonunun pek çok tasarımcının da dahil olduğu "güçlü" bir yetenek kadrosuna sahip olacağını sözlerine ekledi.

New York Moda Haftası 8-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Ford, "Kariyerime Seventh Avenue'da başladım ve çalışma hayatımın çoğunu Avrupa'da geçirirken, Amerikalı bir tasarımcı ve topluluğumuzun ve New York Moda Haftası'nın bir parçası olmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyorum." dedi.

Ford, Haziran 2019'dan beri, New York'taki defile sezonunu yöneten CFDA'nın başkanlığını yapıyor. Ford açıklamasında, Amerika'da modanın önde gelen buluşmalarından Met Gala etkinliği New York Moda Haftası'nı kapatarak sektörü daha da güçlendireceğini ve Yardım Etkinliğinin bir Onursal Başkanı olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyduğunu da belirtti.

Bu yıl Met Gala, kısmen New York'taki podyum haftasının rönesansını desteklemek için Mayıs'taki geleneksel tarihinden ileriye taşındı. Ford'un yanında bir sonraki yardım etkinliğinin fahri başkanı olarak; eşbaşkanlar arasında Timothée Chalamet, Billie Eilish, Naomi Osaka ve Amanda Gorman yer alacak. Etkinliğin 13 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.