Telefonunuzu Boncuklu Takılarla Süsleyin
MODA

Telefonunuzu Boncuklu Takılarla Süsleyin

Tlefon kolyelerine ne dersiniz? Gigi Hadid ve Dua Lipa gibi telefonlarınızı süsleyin.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Mayıs 2021

2000'lerin başı, en orijinal mikro trendler konusunda şaşırtıcı derecede zengindi. Üstler yerine ipek şallar ve eşarplar modaya döndü, şimdi tamamen beklenmedik şeylerin de sırası geldi. Örneğin telefon kolyelerine ne dersiniz? Elbette bu trendi 2003 yılında en sevdiğiniz "kapaklı telefonunuzı" üzerinde denediniz ve şimdi akıllı telefonunuzu da güvenle takabilirsiniz.

Peki bu trend neden geri geliyor? Geçmişin ve bu yılın tüm şoklarından sonra, hepimiz en azından bir süreliğine çocuk gibi hissetmek istiyoruz ve eğer telefon takılar buna yardımcı oluyorsa, neden olmasın? Sonuçta, moda her zaman eğlenmenin harika bir yoludur. Ve bu denemeye değer.

Ve kendi ellerinle aksesuarınızı tasarlayabilirsiniz de. Kim karantinada uzun akşamlarda yeni bir el işi denememiştir ki? Dahası, bu herhangi bir özel beceri gerektirmiyor, sadece uzun bir ip ve bir avuç rengarenk boncuk. Dua Lipa ve Gigi Hadid'den ilham alabilirsiniz.

Bottega Veneta zaten aynı estetiğe sahip, renkli çiçek boncukları yarattı, bu yüzden kesinlikle benzer bir şey yakında telefonun aksesuarlarımız için de gelecektir.