Christian Siriano Yeniden Gelinlik Tasarlıyor
MODA

Christian Siriano Yeniden Gelinlik Tasarlıyor

Christian Siriano, stil ve bedenler açısından kapsayıcılığa odaklanan bir koleksiyonla gelinliğe geri döndü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Mayıs 2021

Nisan 2017'den bu yana tüm gelin koleksiyonlarına ara veren Christian Siriano, yeni gelinlik koleksiyonunu piyasaya sürdü. Siriano, 26 parçadan oluşan koleksiyon için daha önce podyuma çıkardığı ayırt edici silüetleri yeniden tasarladı. Ek olarak Siriano, koleksiyona yeni gece kıyafeti tasarımlarında olduğu gibi yaklaştı: modernliği göz önünde bulundurarak.

Sadece gelinlik endüstrisindeki bir patlamayı değil, aynı zamanda büyük beden gelinlik pazarında buna eşlik eden bir boşluğu fark eden Siriano, bir resort veya hazır giyim koleksiyonu yerine her kadın için gelinlik seçenekleri tasarlamaya odaklanmak istedi.

Siriano "Son zamanlarda stüdyomuza gelen tüm bu gelinlerle birden fazla konuşma yapıyoruz - bir yıldır gelin görmedik ve şimdi neredeyse her gün gelin geliyor. Ekibim ve ben onlara 'Nihai, eksiksiz hayalinize gidin, her şeyi hayal edin, her ne ise! Slipdress ise, tamam! Eğer devasa, 3 metrelik bir balo elbisesiyse, bunu yapmak zorundasınız, çünkü ne olacağını asla bilemezsiniz.' diyoruz. "Herkesin yapabildiği kadar dolu dolu yaşaması gerektiğini düşünüyorum çünkü hepimiz dünyamızda neler olabileceğini görüyoruz," diyor.

"Biraz klasik ve zamansız ama biraz havalı, biraz da anda hissettiren bir şey," dedi Siriano, koleksiyon hakkında şunları ekleyerek, "Bence her zaman kadınsı bir unsur olacak çünkü ben kişisel olarak bunu kıyafetlerde seviyorum, ancak bu koleksiyonla biraz daha genç ve daha taze hissettiriyor, bununla oynamak eğlenceli."