Kate Middleton, Cruella'dan İlham Alan Mor Ekoseli Paltosuyla
MODA

Kate Middleton, Cruella'dan İlham Alan Mor Ekoseli Paltosuyla

Kate Middleton, özel Cruella gösterimi için mükemmel mor ve ekoseli paltosunu giydi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Mayıs 2021

Cambridge Düşesi, Cruella de Vil'den bir şey öğrendiyse, o da stili iyi bir paltonun tamamladığıdır. Geçtiğimiz günlerde Kate ve Prens William, Edinburgh'daki Holyroodhouse Sarayı'nda yakında çıkacak Disney filmi Cruella'nın özel bir gösterimine ev sahipliği yaptı. Etkinlik, devam eden COVID-19 salgını ortasında hayati ve yorulmak bilmeyen çalışmalarını tanımaları için Ulusal Sağlık Hizmeti (NHS) personeli ve çalışanları için düzenlendi. Cambridges, daha önce William'ın büyükbabası Prens Philip'e ait olan 1966 2A Land Rover ile mekana geldi ve akşam için Kraliçe II. Elizabeth tarafından çifte ödünç verildi.
Özel prömiyer için Kate, Holland Cooper imzalı zamansız mavi ve mor ekose bir trençkot giydi, bej bir midi eteği ve zümrüt yeşili süet sivri uçlu stilettolarla stilini eşleştirdi. Kayınvalidesi Prenses Diana'ya ait olan muhteşem ünlü nişan yüzüğüyle uyumlu safir ve elmas kaplı küpelerle aksesuarlandırdı.

Özel gösterim öncesinde William ve Kate, Cruella'nın başrol oyuncuları Emma Stone ve Emma Thompson ile de sohbet etti. Görüşme sırasında hepsi Londra'nın bazı bölgelerinde çekim yapmanın nasıl bir şey olduğunu, muhteşem kostümleri ve modayı ve Birleşik Krallık'taki NHS personelini onurlandırmanın ve teşekkür etmenin ne kadar önemli olduğunu konuştular.