Dior Cruise Şovu Panathenaic Stadyumu'nda Gerçekleşecek
MODA

Dior Cruise Şovu Panathenaic Stadyumu'nda Gerçekleşecek

Dior, Atina'daki Panathenaic Stadyumu'nda Cruise 2022 şovunu sahneleyecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Haziran 2021

18 aydır ertelenen, iptal edilen ve sanal defilelerin ardından tasarımcılar, bir sonraki defileleri için heyecan verici mekanları açıklamaya devam ediyor. Dior, bir sonraki Cruise şovuna bu 17 Haziran'da modern Olimpiyatların evi olan Atina'daki Panathenaic Stadyumu'nda ev sahipliği yapacağı haberiyle bu listenin başında yer alıyor.

Fransız moda evi bu sabah WWD aracılığıyla haberi duyurdu ve Yunan makamlarının sunumun bir bölümünü oluşturacak birkaç fotoğraf çekiminin yanı sıra bir gösteri yapılmasına izin verdiğini açıkladı.

Dior, İtalya ve Fas'taki son gösterileri de dahil olmak üzere alışkanlık haline getirdiği gösteri ve koleksiyonun bir parçası olarak yerel zanaatkarlarla işbirliği yapacak.

1896'daki ilk Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Panathenaic Stadyumu, alanındaki en eski yapılardan biri ve tamamı beyaz mermerden yapılan tek stadyum. Stadyum, M.Ö. 330 civarında bir hipodrom olarak inşa edildi.

Bu, Dior'un Yunanistan'daki ikonik bir yerinde gerçekleşen ilk gösterisi değil. Moda evi, 1951 Sonbahar/Kış haute couture koleksiyonunu Akropolis'in fonunda sundu.