Kendall Jenner Kovboy Çizmelerini Hatırlatıyor
MODA

Kendall Jenner Kovboy Çizmelerini Hatırlatıyor

Kendall Jenner, bu hafta Los Angeles'ta iki klasik parçayı birleştirerek bize bir miktar sokak stili ilhamı verdi: slip elbise ve kovboy çizmesi

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Haziran 2021

Salgın sonrası, zamansız, çok yönlü ürünler için alışveriş yapmak gündemdeyken, Jenner'ın görünümü, basit, giyimi kolay parçalara nasıl şekil verileceğinin mükemmel bir örneğidir. Elbette, kovboy çizmesi, ister Phoebe Philo'nun ilkbahar/yaz 2016 Céline çizmelerinin şık stilinde, isterse Raf Simons'un sonbahar/kış 2017'de Calvin Klein'ı giydirmesiyle, birkaç mevsimde bir ortaya çıkan bir stil. Özellikle 2018 sonbahar / kış podyumlarında her yerde, Fendi, Dolce & Gabbana ve Emporio Armani'de kendini hatırlatan bir parçaydı. Temel olarak, sonsuza kadar giyilen bir aksesuar olduğunu da kanıtlamaya devam ediyor.

Jenner, geleneksel bir kovboy çizmesi stili yarattı, kare burunlu ve alçak topuklu, siyah ve bordo karışımında, orta yükseklikte bir versiyon. Rahat ve her stil ile tercih edilebilir (birden fazla sokağa çıkma yasağı üstüne hala topuklulara geri dönmeye hazır değilseniz bile ideal bir seçim). Aynı zamanda botların yıl boyunca rafa kalkmadığının da bir kanıtıdır, çünkü Los Angeles'ın sıcak bahar güneşinin altında bile konforlu.


Model, botlarını, arkadan bağlanan ve eteğin her iki yanında yırtmaç bulunan, St Agni imzalı, daracık siyah bir elbise ile eşleştirdi. Görünümünü siyah ipek bir yüz maskesi, güneş gözlükleri ve 90'lardan ilham alan minimalist bir omuz çantasıyla tamamladı.

Slip elbise, zahmetsizce giyilip çıkarılabilmesi sayesinde son yıllarda 'temel' olmayı başaran bir diğer parça. Stil, doksanlarda dış giyim tarzı olarak ilk kez tanıtıldığında, riskli bir stil hamlesi olarak kabul edildi ve kesinlikle günlük giyim olarak uygun görünmüyordu. Ancak şimdi, gündelik giyim ve gece giyimi arasındaki bu çizgiler, alışveriş yaparken birçok durumda işe yarayan parçalara yatırım yapmaya istekli olmamızın yanında daha bulanık hale geliyor.

Silk slip dress, St Agni