Kopenhag Moda Haftası Sürdürülebilirlik Ödülü Finalistleri Açıklandı
MODA

Kopenhag Moda Haftası Sürdürülebilirlik Ödülü Finalistleri Açıklandı

Kopenhag Moda Haftası'nın sürdürülebilir ödülünün kazananı ağustos ayında açıklanacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Haziran 2021

Çevrimiçi perakendeci Zalando, Kopenhag Moda Haftası'nda bu sezonun Sürdürülebilirlik Ödülü için üç finalist olarak Pearl of Pearl, Nikolaj Storm Copenhagen ve Teatum Jones'u açıkladı.

Sezonluk ödül, markaları çevre dostu alternatifleri keşfetmeye teşvik etmeyi amaçlıyor ve endüstriyi geliştirmeye yönelik sürdürülebilir çabaları kabul ediyor.

Pearl of Pearl, Nikolaj Storm Copenhagen ve Teatum Jones, endüstri liderlerinin yanı sıra Zalando'dan uzmanlar ve Kopenhag Moda Haftası komitesi tarafından ödüle layık görülen adaylar olarak seçildi.

Üç finalist gösteri programına alınacak ve koleksiyonlarını bu yaz 10-13 Ağustos'ta gerçekleşecek moda haftasında sunacaklar.

Kopenhag Moda Haftası'nın jüri üyesi ve CEO'su Cecilie Thorsmark şunları ekledi: "Daha sürdürülebilir bir gelecek için çabalayan markalardan gelen pek çok yeni fikri incelemek heyecan vericiydi." dedi.

Üç finalist, üretim maliyetlerine yönelik fon alacak. Ayrıca 20.000 Euro'luk bir ödül ve çevrimiçi perakendeciyle sürdürülebilir ilerlemeleri ve yeniliği temsil eden özel bir kapsül koleksiyonu geliştirme ortaklığı imkanına kavuşacak.