Gigi Hadid, NYC'de Güneş gibi Parlıyor
MODA

Gigi Hadid, NYC'de Güneş gibi Parlıyor

Bohem şık.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Haziran 2021

Gigi Hadid, ışıldayan bir güneş gibi. 26 yaşındaki model, Cuma günü New York'ta Chelsea'de güneş gibi parlayan baştan aşağı sarı bir görünümle dışarı çıktı. Stilindeki en önemli parça kesinlikle Mango'nun sarı, çiçekli polo üstüydü, yaz için mükemmel boho hislerini yakalayan üst gibi.

Hadid, tığ işi Mango üstünü hardal sarısı, geniş paçalı bir pantolonla eşleştirdi ve Loro Piana ve şık bir Velvet Canyon güneş gözlüğü ile tamamladı. Ayrıca görünümü bütünleştirmek için sarı bir kolye takıyordu ve saçlarını basit, işlevsel bir at kuyruğu yapmıştı. Şehirde koşturmak için en basit ama şık bir yol.

Yeni anne, yeni doğan kızı Khai ile yakın zamanda NYC'de görüldü. Mayıs ayında model, Instagram'da kendisinin ve Khai'nin (çok bulanık) bir fotoğrafını paylaşarak kızını karşıladığından bu yana ilk Anneler Günü'nü kutladı.

"Söylentiler doğru: en iyi arkadaşım, hayat amacım, ilham perim, en büyük gururum ve neşem! Annen olarak, Khai'm olduğum için çok şanslı ve ilham verici hissediyorum!! Güneş ışığıyla dolu bir ruhsun, herkesin günlerini aydınlatıyorsun! Teşekkürler teşekkür ederim sana teşekkür ederim " Hadid, onun ve Khai'nin bir çok fotoğrafını içeren gönderiye bu tatlı sözleri ekledi.

Daha yakın zamanda Hadid, Instagram'da hamileliğinin daha önce görülmemiş bazı fotoğraflarına bir bakış paylaştı. Hamile karnının polaroidlerini içeren gönderiye "Bu hafta, geçen yıl " başlığını attı.