Bottega Veneta'dan Yaz Düşleri
MODA

Bottega Veneta'dan Yaz Düşleri

Cesur ve aynı zamanda vazgeçilmez bir gardırop.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Haziran 2021

Bottega Veneta, Daniel Lee imzalı Wardrobe 02 Pre Fall 2021 koleksiyonunu tanıttı. Kering grubunun markası deneysel potansiyelinin altını çiziyor, yeni bir sürümle herkesi şaşırtıyor: Pre-Fall 2021 erkek/kadın koleksiyonu ve markanın sayısız referansını içeren bir kampanya.

Son üç yılda Daniel Lee, Bottega Veneta'da dikkat çekici bir şekilde tasarlanmış günlük kıyafetlerin aranan adamı olarak ün kazandı. Şimdi Daniel Lee'nin Pre-Fall 2021 koleksiyonu, sade parçaların ve fazlalığın mükemmel bir sentezi.

Pre-Fall koleksiyonları gelmeye devam ediyor. Perakendede her yıl en uzun süre kalan sezon, markalar ve perakendeciler için bir güç merkezi – diğer bir deyişle, dikkat edin: Bunlar birkaç ay sonra giyeceğimiz kıyafetler.

Bottega Veneta, Tyrone Lebon tarafından mercek altına alınan Pre-Fall koleksiyonunu sergilemek için yaratıcı setten yararlandı. Müzisyenler Kenzie Musician ve Arca, şair Caleb Femi, dansçı Ellen van Schuylenburch ve aktörler Little Simz ve Malachi Kirby dahil olmak bir çok isim Bottega Veneta Pre-Fall 2021 koleksiyonu için poz verdi.

Koleksiyonda payetler, limon yeşili, turkuaz, yeşil, kiraz kırmızısı gibi cesur renkler kullanıldı. Ayakkabılar kare burunlu ve ışıltılı veya çizme olarak görüldü.

Bu, Lee'nin Bottega Veneta'nın varlığını sosyal medyadan kaldırmasından bu yana sunduğu ikinci koleksiyon , sosyal nüfuza çok fazla dayanan bir endüstri için radikal ve benzeri görülmemiş bir hareket. Bottega'nın Instagram'daki alaka düzeyinin, resmi bir @BottegaVeneta tanıtıcısı olmasa bile gelişmeye devam ettiğine şüphe yok; ancak bu hareket, markayı daha az erişilebilir hissettirme arzusunu ortaya koydu.