Kopenhag Moda Haftası'nın Ağustos 2021 Kadrosu Açıklandı
MODA

Kopenhag Moda Haftası'nın Ağustos 2021 Kadrosu Açıklandı

10-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kopenhag Moda Haftası (CFW), fiziksel gösteriye katılan 38 marka ve tasarımcıdan oluşan kadroyu açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Haziran 2021

Kadroda Ganni, Stine Goya, Holzweiler, Saks Potts, Marimekko, Han Kjøbenhavn, Helmstedt, Brøgger, Hope, Schnayderman's, (di)vision, Berner Kühl ve Nikolaj Storm Copenhagen gibi büyük isimler ile yükselen yeteneklerin bir karışımı yer alıyor.

38 gösteriden 30'unun koleksiyonlarını fiziksel olarak sergilemesi bekleniyor. Dijital gösteriler ile tüm fiziksel defilelerin canlı yayınları CFW web sitesi aracılığıyla sunulacak.

CFW CEO'su Cecilie Thorsmark yaptığı açıklamada, "Dünya bir kez daha açılırken, nihayet İskandinav modasının en iyilerini kutlamak için tekrar bir araya gelebiliriz. İşte bu nedenle, gelecek sezon için ilham verici bir yaratıcılık genişliğine sahip, inanılmaz derecede güçlü bir kadro görmekten çok memnunuz." dedi.

Geçen yılki pek çok diğer moda etkinliği gibi, CFW de geçtiğimiz yıl Covid kısıtlamaları nedeniyle fiziksel gösteriler yerine dijital baskılara ev sahipliği yapmak zorunda kaldı.

Ağustos 2020'de, pandeminin Avrupa'daki kuralların gevşediği ilk dalgasını takiben, CFW önceden kaydedilmiş videoları canlı etkinliklerle karıştıran hibrit bir fiziksel-dijital format başlattı.

Ancak Şubat ayında CFW, Avrupa'daki kötüleşen Covid durumu nedeniyle tamamen dijitalleşmeye zorlandı.