Hailey Bieber Paris Sokaklarında Defile Düzenliyor
MODA

Hailey Bieber Paris Sokaklarında Defile Düzenliyor

Hailey Bieber, Paris'teki sadece bir günde 4 şık kıyafetle fotoğraflandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Haziran 2021

Hailey Bieber için sokak her zaman bir podyumdur ve eşi Justin ile Paris'e yaptığı şu anki seyahati sırasında da istisna kabul etmiyor. Model, dün Fransa'nın başkentinde her biri bir öncekinden daha şık görünen dört farklı kıyafetle görüntülendi.

Günün ilk kıyafeti için Bieber, kalın siyah mokasenlerle leylak bir takım giyerek pastelleri kucakladı. Mor mini eteği Attico, örgü üstü ise Raf Simons'dı. Bottega Veneta marka kese torba ve Chanel loafer'lariyle oldukça şık görünüyordu.

Öğleden sonra çift, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte ile buluştu. Model, bu vesileyle kesik detaylı, LaQuan Smith imzalı koyu bej bir elbise giydi. Elbiseyi Femme LA bilekten bağlamalı topuklu ve Little Liffner marka çanta ile eşleştirdi.

Hailey, bir sonraki kıyafeti için pullar tercih etti ve daha önce elinde gördüğümüz aksesuarların farklı renklerini kullandı. Bu Hailey Bieber'ın bir şeyi beğenince onun her rengini aldığını düşündürdü.

Şık yıldız, akşam yemeği için dışarı çıkarken Miu Miu imzalı, açık pembe, süslemeli, uzun kollu bir elbise seçti. Bu elbiseyi aynı stilde farklı renkteki askılı sandaletlerle kombinledi ve çantasını yine Bottega Veneta'dan yana kullandı.

Bieber, son birkaç yıldır sokak stiliyle her daim öne çıkıyor ve bu, yakın zamanda bize ilişkilerini açan stilisti Maeve Reilly'nin çalışmasıyla çok ilgili. Ayrıca Maeve Reilly, Bieber'ın trendlerden uzaklaştığını ve bunun yerine yüksek, sofistike parçalardan oluşan bir gardırop oluşturmayı umduğunu açıkladı.