Balmain Podyum Şovunu Müzik Festivaliyle Birleştiriyor
MODA

Balmain Podyum Şovunu Müzik Festivaliyle Birleştiriyor

Balmain, Paris Moda Haftası için müzik festivali planlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Haziran 2021

Balmain Kreatif direktör Olivier Rousteing, İlkbahar 2022 Kadın ve Erkek koleksiyonlarını Eylül ayında podyumda sergilemeyi planlıyor.

Rousteing, 29 Eylül'de podyumda görücüye çıkacak olan İlkbahar 2022 koleksiyonuna müzikal bir yaklaşım getiriyor. Koleksiyonun ilk çıkışı, Paris'teki The Seine Musicale'de iki günlük bir müzik festivaliyle sınırlı olacak.

Rousteing, Balmain Festivali'nin ilk baskısını 2019'da, yaz gündönümü boyunca Paris'te her yıl tüm gece süren bir müzik kutlaması olan Fête de la Musique ile birlikte başlattı. 28 Eylül'de halka açık olan festival, 29 Eylül'de HIV ve AIDS ile mücadele için Küresel Fon'a 15 avro bağışta bulunan ilk 1200 kişiye Balmain gösterisi ve konserleri için iki bilet alacak.

"Eşlik eden müziği düşünmeden yaratıcı bir anı veya ilhamı hayal etmem imkansız" ifadelerini kullanan Rousteing, festivalin gerekçesini şöyle açıkladı: "Arkadaşlığın güzelliği, müziğin gücü ve bir Paris podyumundaki heyecanın kaynaşmasını bir kez daha yeniden bir araya getirmek ve deneyimlemek."

Balmain'in 27 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Paris Moda Haftası ile aynı zamana denk gelen müzik dolu podyum etkinliğine 3.400 misafir kabul etmeyi planlıyor.