Beyonce, Ivy Park'ın İlk Mayo Koleksiyonunu Tanıttı
MODA

Beyonce, Ivy Park'ın İlk Mayo Koleksiyonunu Tanıttı

Beyonce, Ivy Park'ın yeni yaz koleksiyonunda ilk kez mayolara yer verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Haziran 2021

Beyoncé, Adidas x Ivy Park ile başarısını dördüncü bir koleksiyonla sürdürüyor. Markanın Instagram hesabı, neon turuncu mayo, body, slip, şort ve file tişörtleri giyen modellerin yer aldığı son koleksiyonu anlatan bir video yükledi.

Bir çıkış tarihi açıklanmamasına rağmen, gönderilerdeki notlar takipçileri Adidas web sitesindeki güncellemelere kaydolmaya davet etti.

Şarkıcının Şubat ayında piyasaya sürülen "Icy Park" adlı önceki Ivy Park koleksiyonu, dağ yamaçlarından ve klasik sokak giyimine göndermelerden ilham alan bir dizi giysi, ayakkabı ve aksesuar sunuyordu.

İş ortaklarına göre kapsayıcı beden aralığı bulunan koleksiyon, kullanıcılarına "yaratıcılık, bireysellik ve hayal gücü" ilham vermeyi amaçladı. Koleksiyon ayrıca bazı giyim ve aksesuarlarında yeni bir Ivy Park monogramı sunuyor.

Adidas'ın ilk Ivy Park koleksiyonu Ocak 2020'de piyasaya çıktı. Beyoncé, markayı ilk olarak 2016'da Topshop altında piyasaya sürdü. Ancak, markanın sahibi Sir Philip Green hakkında cinsel saldırı iddialarının gün yüzüne çıkmasının ardından şarkıcı, onun hisselerini geri satın aldı. Kasım 2018'de markanın tam mülkiyetini üstlendi. 2019'da Beyoncé, Ivy Park markasını yeniden başlatmak için Adidas ile ortaklık yaptığını açıkladı.