Versace'nin Yeni Yüzü Dua Lipa Oldu
MODA

Versace'nin Yeni Yüzü Dua Lipa Oldu

Dua Lipa, Versace'nin Sonbahar-Kış 2021 Kampanyasının Yüzü Oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Haziran 2021

Birkaç ikonik görünüm ve işbirliğinin ardından, Dua Lipa ve Versace, markanın son kampanyasında ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşıyor. Küresel süperstar, fotoğrafçı ikili Mert Alaş ve Marcus Piggott'ın, Sonbahar-Kış 2021 için yeniden icat edilen yeni La Greca - Versace'nin ikonik motifini giydiği bir dizi fotoğrafta görünüyor.

Donatella Versace, "Dua ile birkaç yıl önce Londra'da tanıştım. Güzel bir kız olduğunu biliyordum ama sesinin tınısını duyduğumda, eşsiz ve özel bir şeye sahip olduğunu hemen anladım. O zamandan beri kariyerinin yükselişini izledim ve onunla birçok harika an için ortak oldum. Şu anda Versace'nin ve bu koleksiyonun ruhunu somutlaştıracak daha iyi bir kadın düşünemiyorum." dedi.

Versace, Dua Lipa'yı 2019 Met Gala'nın yanı sıra yıllar boyunca sayısız yüksek profilli performans ve etkinlik için giydirdi. En son, En İyi Pop Vokal Albümü ödülünü aldığı Grammy'nin kırmızı halısında Atelier Versace kıyafetiyle göz kamaştırdı. Kusursuz stili, korkusuz tavrı ve evrensel çekiciliği, onu Versace markası için mükemmel bir ortak yapıyor.

"Versace'nin ikonik evi ile çalışmaktan çok heyecanlıyım. Donatella ile bu kadar yakın çalışmak ve ortak moda aşkımız üzerinden bağ kurmak gerçeküstüydü. Bu süreçteki ortaklığı unutulmaz bir deneyim oldu. Birlikte yarattığımız görüntüler hayal ettiğimden bile daha iyi, bunları sizlerle paylaşmaktan dolayı çok heyecanlıyız!" diyor Dua Lipa.