Zendaya'dan BET Ödülleri'nde Beyonce'ye Saygı Duruşu
MODA

Zendaya'dan BET Ödülleri'nde Beyonce'ye Saygı Duruşu

Zendaya'nın BET Ödülleri'nde giydiği Versace elbise, 2003'te Beyonce tarafından yine BET Ödülleri'nde "Crazy in Love" performansına eşlik ediyordu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Haziran 2021

Euphoria yıldızı Zendaya 2021 BET Ödül törenine, Beyonce'nin 2003 yine BET Ödülleri'nde giydiği elbiseye sayı duruşunda bulunan arşiv niteliğinde bir Versace elbiseyle katıldı.

Beyonce'nin versiyonu pileli, ultra mini bir elbise iken, Zendaya'nın cüretkar bacak yırtmaçlı, dökümlü, maksi boy bir eteği var. Elbise her iki versiyon da zengin bir mor renk tonuna, limon yeşili vurgulara ve gövdenin etrafındaki belirgin kesiklere sahip.

Zendaya'nın uzun süredir stilist ve imaj mimarı olan Law Roach, Versace'nin İlkbahar/Yaz 2003 koleksiyonundaki bu havalı kadın elbisesi için arşivleri karıştırdı. Instagram'da, Zendaya'nın tüm ihtişamıyla yürüdüğü ağır çekim bir videoyla kıyafeti gösterdi.

Beyoncé, 18 yıl önce ilk solo BET Ödülleri performansında bu görünümü giydi ve çıkış yapan single'ı "Crazy in Love"ı söyledi.

Geçen yıl kırmızı halı etkinlikleri az olsa da (pandemi göz önüne alındığında), bu Zendaya ve Roach'ın mükemmel gardırop seçimlerinin önüne geçmedi. Aktris, Oscar'lara parlak sarı bir Valentino elbisesi ve Bulgari mücevherleri, sanal Emmy'lere puantiyeli bir Christopher John Rogers elbisesi ve Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ne nefes kesen bir başka Valentino görünüm tercih etti.