Hailey Bieber'ın Tatil Gardırobundan Favori Parçalar
MODA

Hailey Bieber'ın Tatil Gardırobundan Favori Parçalar

Model geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da plajlarda güneşleniyordu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Haziran 2021

Uzun bir aradan sonra, hepimiz için yaz güneşinin tadını çıkarmak adına A-listesinde bulunan koylarda tatil yapma hissi geri dönüyor gibi .Süper modelin sadece bir günde üç şık takım giydiği Paris'e iş gezisinin ardından Yunanistan'da biraz zaman geçiren Justin ve Hailey Bieber tüm tatil stilimize ilham veriyor. Yunanistanda tatilleri sırasında çift, birkaç fotoğrafını paylaştı, model ayrıca bir dizi şık bikini ile tatil gardırobunu da sergiledi.Bir fotoğrafta Bieber, Triangl markasına ait parlak yeşil simli bir bikini giyiyor. Daha sonra kült İtalyan markası The Attico'nun hayvan baskılı bir elbisesinde görüldü.

Model ayrıca, son zamanlarda Emily Ratajkowski tarafından giyilen ve sezonun en sevilen parçası haline gelebilecek bir stil olan, Cult Gaia'nın Diem topını da giydi. Tatil sırasında Bieber, kocasıyla akşam yemeğine çıkarken beyaz spor ayakkabılarıyla giydiği parlak pembe kollu mini bir elbise ile de göz aldı. Model, son zamanlarda tarzıyla kendine gerçek bir isim yaptı, stilisti Maeve Reilly'nin neyin harika göründüğünü gerçekten biliyor.

Reilly, "İyi stil, vücut tipinizi bilmek ve giyinmekle ilgilidir" dedi. "Kendinize gösterilecek en gurur verici şeyin ne olduğunu sorun ve bunu yapmaktan korkmayın. Örneğin, Hailey'nin harika bacakları var, bu yüzden onları gösteriyoruz. Bu herkes için geçerli olmayabilir, ancak özel parçalar bulmak ve vücut tipinize uygun hale getirmek harika görünmek ve hissetmek için yapabileceğiniz en iyi şeydir - vücudunuz için en iyi şekilde size uymasını sağlayın."