Telfar Tote ve Çiçekli Pantolon İkilisi
MODA

Telfar Tote ve Çiçekli Pantolon İkilisi

Beyoncé'nin son kıyafeti için Christopher John Rogers ve Telfar Clemens'e teşekkür edebiliriz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Temmuz 2021

Beyoncé, Çarşamba günü Brooklyn'de New York'un en iyi tasarımcılarından bazılarına ait parçalarla göz aldı. Süperstar, bu hafta New York'ta Jay-Z ile öğle yemeğinden bir dizi fotoğraf paylaştı. Gezi için Beyoncé, CFDA ödüllü tasarımcı Christopher John Rogers imzalı, uzun kollu keten bir üst ile eşleştirilmiş, grafik desenli, çiçek baskılı bir pantolon giydi. Stilini, favori New York merkezli Telfar'ın parlak beyaz, orta boy vegan deri bir çanta ile tamamladı. Ayrıca sarkan yeşil küpeler, nude platform topuklular ve vintage esintili güneş gözlükleri taktı.

Yıldız, bu yılın başlarında 2021 Grammy Ödülleri'nde sürpriz bir şekilde göründüğünden beri pek de ortalarda değildi. Etkinlikte tüm zamanların en çok Grammy ödüllü alan kadın sanatçısı olarak tarihe geçti ve büyük kızı Blue Ivy Carter da bir ödülü evine götürdü. Annesi Tina Knowles-Lawson, yakın zamanda Beyoncé'nin yeni bir proje üzerinde çalışıyor olabileceğini ima etti.

Knowles-Lawson, Billboard Müzik Ödülleri'ndeki bir röportajda, "Kızım her zamanki gibi heyecan verici bir şey üzerinde çalışmakla meşgul" dedi.