Mulberry x Alexa Chung Çantaları Geliyor
MODA

Mulberry x Alexa Chung Çantaları Geliyor

Mulberry 50. yıl dönümü işbirliklerine Alexa Chung ile bir yenisini daha ekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Temmuz 2021

Mulberry, moda markasının en ikonik çantalarından birine ilham veren Alexa Chung ile yaptığı tasarım işbirliğiyle 50. yıl kutlamalarına devam ediyor.

İngiliz markası Mulberry, Alexa Chung'ı "uzun zamandır bir arkadaş" olarak tanımlıyor işbirliği, "ortak geçmişlerine" bir selam olarak Mulberry Editions'ın bir parçası. Mulberry'nin 2020'de yeniden piyasaya sürülen 2010 Alexa çantasının ilham kaynağı Alexa Chung olmuştu.

İş birliği hakkında yorum yapan Chung: "Bunun harika, oldukça nadir bir fırsat olduğunu düşündüm. Kendi Mulberry çantamı tasarlamak için davet edilmeyi hiç beklemiyordum, bu gerçekten bir rüyanın gerçekleşmesiydi." dedi.

Mulberry x Alexa Chung sınırlı sayıdaki kapsül koleksiyonunda iki stil bulunuyor: geniş bir omuz çantası ile kompakt bir clutch.

Renk paleti siyah, bitter çikolata ve ten rengi gibi klasik, toprak tonlarından ve Apple Green ve Denim Blue gibi "şevkli, iyimser tonlardan" oluşuyor. Malzemeler arasında parlak timsah efektli rugan, kadife ve süet bulunuyor.

Chung, "Mulberry her zaman kalbime çok yakın bir marka oldu. Alexa, hayatımda olağanüstü bir şekilde gurur duyduğum ve deneyimlediğim için gerçekten şanslı hissettiğim bir anı temsil ediyor; Nostaljik ve duygusal, tatlı ve neşeli."

Mulberry CEO'su Thierry Andretta şunları ekledi: "Alexa, Mulberry'nin tarihinin önemli bir parçası oldu ve 50. yıl dönümümüz sırasında bu son derece kişisel tasarım işbirliği için onu evde ağırlamaktan onur duyuyorum. Alexa, stile yönelik beklenmedik, kendinden emin yaklaşımıyla ilk kez gözümüze çarptığından beri, cesur İngiliz tasarımına duyduğumuz takdiri paylaşan, aynı derecede heyecan verici ve yetenekli bir tasarımcı olduğunu da gösterdi." diyor.