Valentino'nun Vintage Projesi Yolda
MODA

Valentino'nun Vintage Projesi Yolda

Valentino, dünyanın dört bir yanındaki en iyi vintage mağazalarla bir araya geliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Temmuz 2021

Valentino, Venedik'te gösterilecek couture koleksiyonu için hazırlanıyor, ancak piyasa kaynakları Roma merkezli evin yıl sonuna kadar ışığı görecek başka bir proje üzerinde çalıştığını söylüyor.

Söylentilere göre Valentino ve kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli, dünya çapında bir dizi vintage mağaza ile ortaklıklar kuruyor. Valentino vintage parçalarının sahipleri, yeni Valentino koleksiyonlarında kullanmak üzere mağaza kredisi karşılığında bunları butiklere göndermeye teşvik edilecek.

Valentino'nun, örneğin Milano'daki Madame Pauline gibi dünyanın en prestijli ve kaliteli vintage mağazaları ile çalıştığı belirtiliyor.

Valentino'nun halihazırda yapılandırılmış ve geniş arşivleri olduğu için, bir kaynak, eski giysi ve aksesuarların bilgili uzmanlar tarafından dikkatli ve adil bir şekilde değerlendirileceğinden, bu projenin müşterilerine bir sadakat döngüsü ve ek hizmet yaratmayı amaçladığına inanıyor. Kaynak ayrıca Valentino'nun bu bulguları bir şekilde kendi mağazaları veya diğer platformları aracılığıyla sunmayı seçebileceğini söyledi.