Chanel, Métiers d'Art Gösterisini Paris'te Sahneleyecek
MODA

Chanel, Métiers d'Art Gösterisini Paris'te Sahneleyecek

Chanel'in gezici gösterisi olarak bilinen Métiers d'Art Paris'e geri dönüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Temmuz 2021

Chanel'in yaklaşan Métiers d'Art şovu söz konusu olduğunda, kalbinin olduğu yer evdir. Chanel, 7 Aralık 2021'de Métiers d'Art koleksiyonunu Fransa'nın ve aynı zamanda dünyanın moda başkenti olarak da bilinen Paris'te tanıtacak.

Métiers d'Art şovu genellikle Dallas'tan Şanghay'a kadar her yerde gösterilen bir gezici şovdur, ancak COVID-19 pandemisinden kaynaklanan kısıtlamalar nedeniyle Chanel eve yakın kalmanın en iyi yol olduğunu düşündü. Chanel'in genellikle gösterilerini sahnelediği Grand Palais, 2024 Yaz Olimpiyatları öncesinde tadilatta olduğundan, Chanel'in henüz duyurulmamış yeni bir mekana ihtiyacı olacak. Genellikle Grand Palais'te gerçekleşen etkinliklere ev sahipliği yapmak için Eyfel Kulesi'nin yanına geçici bir alan inşa edildi.

Chanel'in defilesini, markanın sonbahar 2021 Haute Couture defilesinin düzenlendiği Palais Galliera moda müzesinde gerçekleştirmesi mümkün. Chanel, COVID-19'dan bu yana kendi ülkesi Fransa dışında henüz bir etkinlik düzenlemedi, ancak Louis Vuitton gibi rakipler Çin dahil diğer ülkelerde gösteriler düzenledi.