Hailey Bieber, Alessandra Rich Cazibesini Artırıyor
MODA

Hailey Bieber, Alessandra Rich Cazibesini Artırıyor

Süper model, kocası Justin'in sanat galerisi müzayedesi için kadife ve dantelli bir gece elbisesi giydi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Temmuz 2021

Bir sonraki lüks etkinliğiniz için biraz terzilik ilhamı arıyorsanız, dün gece kocasının ev sahipliği yaptığı bir sanat galerisi müzayedesine katılan ve siyah dantel bir gece elbisesiyle tüm dudakları uçuklatan Hailey Bieber'dan başkasına bakmanıza gerek yok. Eşi Justin Bieber ile birlikte etkinlikten ayrılırken görüntülenen süper model, siyah kadife ve dantel tasarıma sahip Alessandra Rich imzalı elbisesini giydi.

Tasarım, markanın en yeni koleksiyonundan ve henüz satışa çıkmadı, ancak markanın ilkbahar/yaz koleksiyonundan çok sayıda parçaya ulaşabilirsiniz.

Sokak stili söz konusu olduğunda adından söz ettiren Bieber, şimdi kırmızı halıda da yerini kanıtlıyor. 19 yaşından beri modelle çalışan stilisti Maeve Reilly, Bieber'ın stiliyle sınırları zorlamaya her zaman açık olduğunu, ancak sevdiği şeye bağlı kalmak istediğini, bu yüzden başarılı olduğunu söylüyor.

Reilly, "Dinamiğimizde en çok sevdiğim şey, tarzını hemen belirliyor olması," diye açıklıyor Reilly. "Kesinlikle onu bir şey giymesi için zorlamıyorum. Sevmediği sürece bir şey giymiyor. Bazen onu biraz cesaretlendirmem gerekiyor ama çoğu zaman aynı şeyi düşünüyoruz.''