Ariana Grande'nin Yeni Parfümü Nasıl Kokuyor
MODA

Ariana Grande'nin Yeni Parfümü Nasıl Kokuyor

Ariana Grande'nin yeni parfümü “God is a Woman” sonunda burada. Sanatçının aynı adlı hit single'ından adını alan koku, Byredo'nun “Bal d'Afrique” ve Atelier Cologne'un “Trefle Pur” gibi hitlerin ardındaki isim olan Robertet'in Jérome Epinette tarafından g

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Temmuz 2021

Ariana Grande'nin koku imparatorluğu büyüyor. Müzisyen,kendi şarkısından ilham alan koku serisine son şişeyi ekledi ve adını en ikonik hitlerinden biri olan "God Is a Woman"dan aldı.

Şişe son derece Ariana'nın estetiğinden ilham alınarak tasarlandı. Cesur, beyaz mücevherden ilham alan kare bir çerçeve, pastel mor cam şişeyi içine alarak değerli bir hazine gibi görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda serinin diğer şişeleriyle de mükemmel uyum sağlıyor, bu nedenle Ariana'ya ait her şeyi biriktiriyorsanız, bu sizin için olmazsa olmazlardan biri olacak.

Köşeli taş bir şişeye yerleştirilmiş koku, yerini Türk gülü, armut ve ambrette notalarıyla açılıyor. Madagaskar vanilyası ve sedir ağacının temel notaları kokuyu dengeleyen notalarla tene oturuyor. Grande, yemyeşil bir çiçek tarlasında parfüm kampanyasında da başrolde.