Bella Hadid Nostaljiyi Geri Getirdi
MODA

Bella Hadid Nostaljiyi Geri Getirdi

Miss Sixty Jeans ve yeni saçıyla.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ağustos 2021

Bella Hadid bir kez daha 2000'lerın modasını en iyi şekilde geri getirdi. Model, Miss Sixt y için poz verdi. Uzun esmer saçlarını sarı bir kahkül ile takas eden Hadid çekimlerden ayrıntıları paylaştı. 24 yaşındaki Hadid, arkadaşı ve makyaj sanatçısı Sam Visser ile bir selfie paylaştı.

Fotoğraflarda Hadid, altında "Miss Sixty" yazan kısa siyah-beyaz bir kazak, gümüş zincir kemerli siyah skinny jean pantolon ve retro beyaz platform topuklu ayakkabılar giyiyor. Altın sarısı kıyafeti siyah bir fularla sarılı ve ayrıca boncuklu bir kolye ve birkaç bilezik takıyor.

Miss Sixty markası 2000'li yıllarda Paris Hilton, Mischa Barton ve Hilary Duff gibi ünlülerin kot pantolonlarının ve kemerlerinin imzası olmakla çılgınca popülerdi. Son on yılda modası geçen marka, bu yılın başlarında yeniden canlandı ve erken dönem trendlerini geri getirmesiyle tanınan Hadid'i geçen Şubat ayında Miss Sixty'nin yüzü haline getirdi.

24 yaşındaki model, Y2K döneminden kalan ve tartışmalı trendleri alıp onları yeniden taze hissettirmesiyle biliniyor. Miss Sixty anlaşmasını duyuran Hadid, "Yıllar içinde topladığım çok fazla vintage parça var ve hepsini yenisiyle eşleştirmek için sabırsızlanıyorum!" dedi.