CFDA Ödülleri Kasımda Geri Dönüyor
MODA

CFDA Ödülleri Kasımda Geri Dönüyor

CFDA Ödülleri, Covid-19 pandemisinin başlangıcından bu yana resmi olarak yüz yüze bir etkinliğe geri dönüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Ağustos 2021

Amerikan moda endüstrisi, kişisel olayları kademeli olarak yeniden devreye alarak (devam eden Covid-19 pandemisi ve son derece bulaşıcı Delta varyantı göz önüne alındığında, daha ayrıntılı sağlık yönergeleri ile) "normal"e dönüş girişiminde bulunuyor. Moda dünyasının büyük gecelerinden biri olarak kabul edilen CFDA Ödülleri için bir geri dönüş tarihi belirlendi.

Geçen yılki ödül töreninin COVID-19 nedeniyle tamamen sanal olmasının ardından, bu yıl CFDA Ödülleri resmi olarak şahsen verilecek. Genellikle yazın gerçekleşen etkinlik, virüs endişesi nedeniyle kasım ayına ertelendi.

2021 CFDA Ödülleri, 10 Kasım Çarşamba günü Park Avenue'deki Seagram Binası'ndaki The Pool and The Grill'de gerçekleştirilecek.

CFDA CEO'su Steven Kolb yaptığı açıklamada, etkinliğin önemini ve New York City ve modanın geri dönüşünü paylaşarak, "Bu, Amerikan modasında önemli bir an. New York City ve New York Fashion'ın dönüşü konusunda büyük heyecan var. Haftanın yanı sıra şehre ve küresel moda manzarasına damgasını vuran çeşitli yeteneklerin en üst düzeydeki ödülü.Ödüller, CFDA'nın burs programımızı destekleyen yılın en büyük bağış toplama aracıdır ve sektörümüzün tekrar şahsen bir araya gelmesini dört gözle bekliyoruz." dedi.