Michael Kors, MK40 Koleksiyonunu Satışa Çıkardı
MODA

Michael Kors, MK40 Koleksiyonunu Satışa Çıkardı

Michael Kors, moda dünyasında 40. yılını kutlayan MK40 kapsül koleksiyonunu piyasaya sürdü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ağustos 2021

Michael Kors, geçtiğimiz sezonlardan derlenen tasarımları ve kırk yıllık en iyi hitlerini içeren MK40 Reissue Capsule'ü piyasaya satışa çıkardı.

MK40 Reissue Capsule koleksiyonu, Michael Kors'un modadaki 40. yılı onuruna hazırlandı. Koleksiyondaki parçalar özel bir QR kod teknolojisine sahip. Bu teknoloji sayesinde arşiv fotoğrafları, anekdotlar ve videolar dahil olmak üzere ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen müşterileri bir mikrositeye yönlendiriliyor.

Nisan ayında Broadway'de Sonbahar/Kış 2021 podyum şovu sırasında tanıtılan 15 parçalı kapsül, tümü daha önce yapılmış olan "Michael Kors markasının cazibesini, zamansızlığını ve çok yönlülüğünü" örnekleyen önceki sezonlardan stiller içeriyor.

Koleksiyon hakkında yorum yapan Michael Kors, şunları söyledi: "MK40 Reissue Capsule, zamansız moda, modern teknoloji ve biraz hikaye anlatımını aynı anda birleştiriyor. QR kodunu taradığınızda, giysinin geçmişiyle bağlantı kurabilecek ve bu hikayenin bir parçasını dolabınızda tutabileceksiniz."

MICHAEL KORS, 40. YILDÖNÜMÜNÜ SERGİLEMEK İÇİN QR TEKNOLOJİSİNİ KULLANIYOR
Kapsüldeki giysilerin her birinin benzersiz hikayeleri var, birçoğu Madonna, Cindy Crawford, Giselle ve Helena Christensen dahil olmak üzere süper modellere ve onları giyen yıldızlara bağlı ve hepsinin içine dikilmiş benzersiz bir QR kodu var.

QR kodları tarandıktan sonra müşterileri MichaelKors-Collection.com adresindeki sonbahar/kış 2021 Michael Kors Koleksiyonu mikrositesine götürecek ve burada arşiv fotoğrafları, kişisel ve tarihi anekdotlar ve Kors'un konuşma videoları da dahil olmak üzere parça hakkında özel hikayeler bulacaklar.

Kors şunları ekledi: "Hepsi 20 yaşın üzerinde olan çok sayıda gerçekten ikonik parça seçtim. Bence hepimiz en iyi modanın hızlı moda olmadığını, kalıcı olan ve zamanla daha iyi hale gelen moda olduğunu hatırlamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu kapsüldeki her giysinin unutulmaz bir hikayesi var ve QR kod teknolojisi ile geçmişle bağlantı kurmanın ve bu yadigâr tarzları gelecek nesle taşımanın harika bir yolunu bulduk.