Chanel Cruise 2022 Dubai Yolcusu
MODA

Chanel Cruise 2022 Dubai Yolcusu

Chanel Cruise 2022 koleksiyonunu bu kez Dubai'de sunacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Ağustos 2021

Chanel, Karl Lagerfeld döneminin favorisine geri dönüyor: Dubai.

Tekrar gösteriler geri geldi: Virginie Viard yönetimindeki Chanel, 2 Kasım'da Dubai'de Cruise 2022 koleksiyonunu sunacağını söyledi. Chanel'in Cruise 2022 koleksiyonu ilk olarak geçtiğimiz mayıs ayında Güney Fransa'daki Les Baux-de-Provence köyündeki Carrières de Lumières kireçtaşı ocaklarında görücüye çıktı.

Bu, Chanel'in cruise show'da ikinci kez sahne almasına işaret ediyor, ilk kez 2014 yılında cruise 2015 için. Orta Doğu'nun en zengin bölgelerinden biri olan Dubai, lüks markalar için önemli bir pazar. Yaklaşan cruise gösterisinin yeri henüz açıklanmadı.

Karl Lagerfeld, 2015 Cruise Koleksiyonu için Dubai'de özel bir ada olan Jumeriah Beach Park'ı tercih etmişti. 2015 Chanel Cruise koleksiyonu için Binbir Gece Masalları'ndan ilham alan Lagerfeld, doğu kültürünü yansıtan defilede şalvar pantolonlar, çarık ayakkabılar ve puşi desenli tasarımlar sunmuştu.

Destinasyon şovlarının öncüsü olan Chanel, 2016 yılında Saint-Tropez, Singapur, Venedik ve hatta Havana gibi resort koleksiyonlarını sergiledi. İtalya, Capri'de 2021 Cruise koleksiyonunu gösterme planları, koronavirüs pandemisi tarafından suya düştü.