Margot Robbie ve Scarlett Johansson Aynı Filmde Buluşuyor
MODA

Margot Robbie ve Scarlett Johansson Aynı Filmde Buluşuyor

Margot Robbie ve Scarlett Johansson, Wes Anderson'ın bol yıldızlı yeni filminin kadrosuna dahil oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Ağustos 2021

Wes Anderson'ın kadrosu dışında henüz ismi ve detayları belli olmayan yeni filmi yıldızları ağırlıyor. Adrien Brody, Jason Schwartzman, Tilda Swinton ve Bill Murray'nin yer alacağı Wes Anderson'ın en yeni filminin kadrosuna Margot Robbie ve Scarlett Johansson da katıldı.

Ünlü yönetmen Wes Anderson'ın Cannes Film Festivali'nde prömiyeri yapılan son filmi The French Dispatch henüz vizyona girmedi. Ancak Anderson yeni filmi için hazırlıklara başladı. Anderson'ın aynı zamanda senaryosunu da kaleme aldığı filmin konusuyla ilgili detaylar şu an için gizli tutuluyor. Tilda Swinton daha önce film ile ilgili yaptığı açıklamalar sırasında şimdiden merak uyandıran filmin çekimlerinin İspanya'da gerçekleşecek olmasına rağmen hikâyesinin İspanya ile alakalı olmayacağını belirtti.


Margot Robbie, 2020 BAFTA'da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü Brad Pitt adına kabul ederken sahnede Scarlett Johansson ile bir araya gelmişti

Margot Robbie, Quentin Tarantino, James Gunn, David O. Russell ve Damien Chazelle'den sonra bir başka ünlü yönetmen olan Wes Anderson ile çalışacak. Johansson da son olarak "Black Widow" ile sinemarlarda yer aldı ancak Disney ile davalık oldu. Black Widow'ın sinemalarla aynı anda Disney Plus'ta aynı anda yayınlamayı seçmesinin ardından sözleşmeyi ihlal ettiği için Disney'e dava açtı.