Bridgerton Ayakkabı ve Aksesuarları Geliyor
MODA

Bridgerton Ayakkabı ve Aksesuarları Geliyor

Bridgerton ile Malone Souliers bir ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu üzerinde iş birliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ağustos 2021

Bridgerton ile ilgili her şeyin özellikle de stillerinin hayranıysanız, size heyecan verici haberlerimiz var. Popüler Netflix dizisi Bridgerton, önemli görünümlerinden ilham alan 15 parçalık bir kapsül ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu için ayakkabı tasarımcısı Malone Souliers ile iş birliği yapıyor.

Hayranlar, Malone Souliers'ın hem erkekler hem de kadınlar için imzası olan silüetlerinde karmaşık jakarlar, parıldayan satenler, dramatik tüyler ve benzersiz süslemeler bekleyebilirler.

Yaratıcı yönetmen ve kurucu Mary Alice Malone, "Bridgerton'ın büyük bir hayranıyım. Ayakkabı yapımına tam olarak böyle yaklaştığım bir devrim ve neşe duygusuyla geçmişi yeniden ziyaret ediyor. Tasarım açısından büyüleyici olan bu ortaklık, Regency modasının pop ve abartılı görkemini kucaklamamıza olanak sağladı." dedi.

"Ama aynı zamanda çok doğal bir uyum gibi geldi. Her zaman geçmişimizde bulabileceğimiz yaratıcı olasılıklardan ilham alıyorum, aynı zamanda işimde her zaman yenilikçi ve cesur olmanın öneminden de ilham alıyorum. Benim için Bridgerton bu iki dürtüyü özetliyor ve bunu yaparken çok eğleniyorum. Ortaklığın bundan sonra nereye gideceğini görmek için sabırsızlanıyorum." diye ekledi Malone.

Bağımsız ayakkabı markası, feminen şekilleri ve yüksek topuklu tasarımlarıyla tanınıyor ve bu da onu hit Netflix şovu için mükemmel bir ortak yapıyor.

Şovu oluşturmak için Netflix ile birlikte çalışan TV şirketi Shondaland, markanın estetiğini sevdi ve bunun Bridgerton odaklı koleksiyona mükemmel uyum sağlayacağını düşündü.

Shondaland baş tasarım ve dijital medya sorumlusu Sandie Bailey, "En başından beri Shondaland'da Bridgerton'a modern ve yenilikçi bir mercekle yaklaştık ve serinin Regency modasına yaklaşımımız bu perspektifi yansıtıyor" diyor.

"Benzer şekilde, Malone Souliers'ın ayakkabı yapımına ve tasarıma cüretkar yaklaşımı, bizi bu ortaklığa çeken şeydi ve hayranların bu koleksiyon için bizim kadar heyecanlı olduğunu umuyoruz." diye ekliyor Bailey.

Bridgerton, geçtiğimiz yıl aralık ayında yayınlanan ilk sezonununbaşarısının ardından ikinci, üçüncü ve dördüncü sezonlar için onay aldı. Ocak ayında Bridgerton, yayın hizmetinin tüm zamanların en çok izlenen dizisi seçildi. Yayınlandığı ilk 28 günde, Regency draması 82 milyon hane tarafından izlendi ve Netflix'in öngördüğü 63 milyonu çok aştı.

Bridgerton x Malone Souliers koleksiyonunun 2022 ayında raflardaki yerini alması bekleniyor.