Levi's x Naomi Osaka Koleksiyonu Geliyor
MODA

Levi's x Naomi Osaka Koleksiyonu Geliyor

Şampiyon tenis yıldızı Naomi Osaka, ünlü denim markası Levi's ile bir kapsül koleksiyon için iş birliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ağustos 2021

Levi's ve Naomi Osaka iş birliğinde oluşturulan koleksiyon, mevcut Levi's tasarımlarına yeni bir bakış açısı kazandıran, yukarı döngülü ve eski denim parçaların bir kombinasyonu ile sürdürülebilirliğe odaklı.

Koleksiyon için Osaka, atletik ve feminen bir kombinasyon olan dört farklı parça yarattı. Kendisi de uzun zamandır moda aşığı olan Osaka, koleksiyonun tanıtım videosunda, "Küçükken, ben ve küçük kız kardeşim arabaya biner ve saatlerce araba kullanırdık, küçük moda tasarımı savaşları yapardık ve kazananı babamın seçmesini sağlardık." diyor.

Levi's, Osaka'nın "Spor dünyasında özgünlüğü ve önemli davalar için ayağa kalkma isteği milyonlara ilham vermesine yardımcı olan güçlü bir genç ses" olduğunu söyledi. "Çok kısa sürede sadece ikonik bir sporcu değil, aynı zamanda sosyal değişimin gerçek bir elçisi oldu." açıklamasında bulundu.

Levi's x Naomi Osaka, kotlarının bilinen kalitesini 23 yaşındaki tenis yıldızının sportifliği ve feminenliği ile sürdürülebilir, şık bir pakette birleştiriyor. Nihai ürün, vintage upcycled Levi's denimden yapılmış sınırlı sayıda, dört parçalı bir koleksiyon. Ve Levi's'in daha önce yaptığı hiçbir şeye benzemiyor.

Koleksiyon ayrıca bir kot kimono ve uyumlu obi kemeri ile Osaka'nın Japon mirasından da yararlanıyor. Diğer parçalar arasında iki stil kot şort ve bir tracket ceket büstiyer bulunuyor. Levi's x Naomi Osaka koleksiyonu, 24 Ağustos'ta seçkin Levi's mağazalarında ve Levi's uygulamasında satışa sunulacak.