Serena Williams, Nike ile Son Koleksiyonunu Çıkardı
MODA

Serena Williams, Nike ile Son Koleksiyonunu Çıkardı

Efsanevi atletten girişimciye dönüşen Serena Williams, hem saha içinde hem de saha dışında bir güç sembolü. Tenis tarihine geçti, Serena ve Serena Williams Tasarım Ekibi tarafından kapsayıcı giyim markası S'yi içeren kendi iş filosunu kurdu ve markanın ye

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ağustos 2021

Williams, program hakkında "Sahaya adım attığımda kesinlikle öne çıkmak istiyorum" dedi. "Farklı olmayı seviyorum. Tasarım söz konusu olduğunda bir şansa sahip seviyorum." 90'ların trendlerinden spor giyim devi ile koleksiyon için ilham alan SWDC, parçalara Williams'ın kendisiyle uyumlu yeni bir his verdi. Ünlü atlet, "Cesur renkleri ve desenleri seviyorum" diyor. "Tasarımcılarla bunun üzerinde önceden plan yapmadık, aynı beklentiler içindeydik ve aynı şekilde hissediyorduk. Bu koleksiyon kesinlikle size o nostaljik hissi veriyor."

Elbette, SWDC ekibi, Batı Afrika'yı yansıtan referansları gibi daha kişisel dokunuşları da seriye dahil etmeyi ve hatta motiflerde yer alan kızı Alexis Olympia Ohanian Jr.'ın baş harfleriyle Williams'ı şaşırtmayı başardı. Williams, " Koleksiyon gerçekten beni, geçmişimi ve nereden geldiğimi anlatıyor" diyor. "Bu tasarımlara biraz Afrika kültürünü katabilmemiz benim için çok şey ifade ediyordu."

Ürün yelpazesinde, file tulumlardan bisikletçi şortlarına ve uyumlu üstlere kadar her şeyi içeren kapsamlı bir aktif giyim yelpazesinin yanı sıra altın rengi Nike imzası niteliğindeki zımbaları da bulacaklar. Koleksiyon, 20 Ağustos'ta internet üzerinden satışa çıkacak.