Hadid'in Londra Stili
MODA

Hadid'in Londra Stili

Bella Hadid, Londra'da Marc Kalman ile öğle yemeğine çıkarken tığ işi bir hırka ve boyundan askılı bir bluzla moda kimliğini gözler önüne seriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ağustos 2021

Her zaman moda trendlerini kendi çizen Bella Hadid, Cuma günü Londra Mayfair'deki erkek arkadaşı Marc Kalman ile öğle yemeği yerken tığ işi bir hırka ve çapraz kot pantolonla kendi stil anlayışını sergiledi. 24 yaşındaki podyum yıldızı, kot pantolonunda alışılmadık bir çapraz kemer, çift fermuar ve kırmızı dikişler vardı.

Model, dekoltesini ortaya çıkaran boyundan bağlamalı bir üst tercih etti. Bella, görünümü kalın siyah çizmeler ve omzunun altına yerleştirilmiş küçük bir rugan çantayla tamamladı.

Bu arada sanat yönetmeni erkek arkadaşı, New Balance'dan renkli spor ayakkabılarla kombinlediği siyah bir bluz ve kot pantolon içinde sade görünüyordu. Gezi için stiline uygun bir deri ceket de giymişti. Günün erken saatlerinde Bella, Chiltern İtfaiye Evi'nin dışında samimi bir hayranla poz verirken görüldü.

Bella ve sanat yönetmeni, geçtiğimiz Temmuz ayında, modelin Instagram sayfasında yaptığı ve şimdi silinmiş bir gönderiyle ilişkileriyle Instagram'da resmiyet kazanmıştı.