Dua Lipa 26. Yaş Gününü Kutluyor
MODA

Dua Lipa 26. Yaş Gününü Kutluyor

Pop yıldızı hafta sonu partisinden fotoğraflarını Instagram'da paylaştı. Renkli puantiyeli lacivert bir takım ve pembe balonlarla doğum gününü kutladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ağustos 2021

Çok renkli paletine aksesuarlarıyla tamamlayan Lipa, Mowalola'nın tüylü bir ushanka şapkasını, tılsım bileziği ve kolyesini taktı. Pantolonuna, kalp şeklinde tokalı bir kemer ve kolyesine uyumlu bir kalp tılsımı ilebaşka aksesuar daha ekledi. Ayakkabıya gelince, klasik siyah spor ayakkabı giymişti.

Lipa, pembe kalp şeklindeki Mylar balonlarının önünde poz verdiği fotoğraflarına, "Ben bir aslan burcuyum, bunu anlamak pek de zor değil" yazdı.

Lipa ayrıca kız kardeşi Rina Lipa ve arkadaşlarıyla ev partisinde eğlenirken kutlamadan bir fotoğraf serisi de paylaştı. Tatlı postlarda erkek arkadaşı Anwar Hadid ve şarkıcının yakın zamanda tatil yaptığı süper model Bella Hadid ile birden fazla fotoğraf yer alıyor.

Lipa ayrıca tüm Hadid ailesinden Gigi, Bella ve Anwar Hadid'in Instagram hikayesinde de doğum günü dilekleri aldı. Anwar, sevgilisine "Doğum günün kutlu olsun hayallerimin kızı. Seni sonsuza kadar ve her zaman seviyorum" yazdı.

Hadid'lerin annesi Yolanda Hadid de Lipa'ya mutlu yıllar diledi ve pop yıldızını "tatlı meleği" olarak nitelendirdi.

"Her gün sana sevgi, sağlık ve mutluluk için dua ediyorum. Kendin olduğun ve oğlumu olduğu gibi sevdiğin için teşekkür ederim. Ailemizin inanılmaz bir parçasısın, bugün ve her gün yanındayım ve takdir ediyorum!!" dedi.