Randevu Gecesi İçin Cesur Seçimler
MODA

Randevu Gecesi İçin Cesur Seçimler

Alessandra Rich ve Bottega Veneta gücü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ağustos 2021

Backgrid

Süper model, kocası Justin Bieber ile Alessandra Rich imzalı siyah-beyaz kabarık kollu çiçek desenli bir mini elbise giyerek Beverly Hills'de görüldü. Görünümü siyah Gianvito Rossi yüksek topuklu ayakkabılar ve Bottega Veneta imzalı yeşil bir el çantasıyla eşleştirdi. Justin, birkaç hafta önce Hailey ile başka bir randevu gecesinde Hailey'den stil ilhamı aldığımı gösterdiği bir tarz sergilemişti. Beyaz spor ayakkabılar ve rengarenk kolye takarak stilini tamamlamıştı. Power-Couple stili dediğimiz şey tam olarka bu olmalı.

Bu yılın başlarında model, Justin ile ilişkisinin ilerleyişi hakkında, "Romantik bir şey olmadan önce çok uzun bir süre önce arkadaştık. Ama her zaman geleceğimiz konusunda uyumlu olduğumuzu biliyorduk. Genç yaşta evlenmek, genç bir aileye sahip olmak ve bir hayat kurmak konusunda hem fikirdik. Birbirimizle olmak istediğimizi bilmeden önce bile," diye söyledi Hailey.

"Demek istediğim, 21 yaşında, 22 yaşıma girmeden iki ay önce evlendim ki bu delicesine bir karadır. Bunu yüksek sesle söyleyince bile kulağa neredeyse gülünç geliyor" diye ekledi. "Yaşımıza göre çok olgunlaştık. İkimiz de istediğimizin bu olduğunu bilecek kadar tecrübe edindik."