Rihanna Bizi Başka Bir Savage x Fenty Defilesiyle Kutsuyor
MODA

Rihanna Bizi Başka Bir Savage x Fenty Defilesiyle Kutsuyor

Rihanna geri döndü, ne yazık ki yeni bir müzikle değil ama başka bir Savage x Fenty defilesiyle.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ağustos 2021

Pop yıldızı ve iş kadını, 24 Eylül'de yayınlanacak olan serisinin üçüncü baskısı için neler olduğuna dair bir fikir veren bir teaser klibi paylaşmak için Instagram'daydı. RiRi 2019'dan beri beklentileri değiştirdi. Eylül moda takviminde yıllık vitrinini düzenli olarak öne çıkaran canlı müzik, çeşitli oyuncu seçimi ve etkileşimli unsurları bir araya getiren geleneksel bir moda şovuna yeni bir ruh yarattı.

Yayınlanan videoda Rihanna, kraliyet mavisi metalik tulum ve siyah file body gibi Savage x Fenty'nin yaklaşan sonbahar koleksiyonunun parçalarıyla modellik yapıyor. Rihanna'nın güzel görünümü aynı derecede kışkırtıcı da, çünkü dumanlı göz makyajı, kendine has saçları ve ışıltılı nude bir dudak parıltıcısına sahip.

#SAVAGEXFENTYSHOW, vol. 3, 09.24.2021⁣ Sadece @amazonprimevideo'da" yazdı. ⁣"#IYKYKsavageX."

Önceki Savage x Fenty şovlarında, Bella ve Gigi Hadid, Slick Woods ve Irina Shayk gibi moda endüstrisi profesyonellerinin beğenileri ve ayrıca Lizzo, Normani ve Rosalía gibi yüksek profilli müzisyenlerin kamerada olması beklentileri başka bir seviyeye taşıdı. Gelecek ayın sunumu hakkında bir şey tahmin edebilirsek, o da Rihanna'nın çıtayı bir kez daha yükselteceği ve beklenmeyeni beklemekte olduğumuz.