Spencer Fragmanından En İyi Görünümler
MODA

Spencer Fragmanından En İyi Görünümler

Merakla beklenen Spencer fragmanı nihayet çıktı ve Prenses Diana'dan ilham alan film üzerinde daha fazla heyecan yarattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ağustos 2021

Kristen Stewart'ın kraliyet ailesi içindeki hayatının kısa bir anını yakalamaya çalışan Spencer filminde Prenses Diana'yı oynuyor. 90'lı yılların başında bir Noel tatili sırasında geçen üç günü merkezine alan film, Diana ve Prens Charles'ın boşanmaya karar verdikleri anı ve beraberinde gelen Kraliyet kargaşasını anlatıyor.

Bununla birlikte, hayranlar hikayeyi büyük ekranda izlemek için ne kadar istekli olsalar da, kısa klipten moda ve stilin de görülmesi gereken bir şey olacağı açık.

Oscar ödüllü kostüm tasarımcısı Jacqueline Durran film boyunca önderlik etti ve Stewart'ı Diana'nın üzerinde görülen oldukça benzer parçalarla giydirdi. Durran'ın varlığı film için yüksek moda beklentileri sağlıyor. Tasarımcı, Gurur ve Önyargı, Küçük Kadınlar ve Anna Karenina'daki beğeni toplayan çalışmalarıyla tanınıyor ve tasarımları için çok sayıda ödül kazandı.

Filmin resmi afişinde Diana'nın (Stewart) büyük beyaz bir elbise içinde öne doğru eğildiği görülüyor. Ve bu da filmdeki kostümler için neyin geleceğine dair küçük bir işaret veriyor. Parça, belirli bir Diana kıyafetinden doğrudan etkilenmese de, posterdeki elbise, ikonik gelinlik gibi merhum Prenses'in bir zamanlar giydiği bir dizi elbiseye saygı duruşunda bulunuyor.

Fragmanın belirli bir sahnesinde, Stewart, kanarya sarısı bir takım elbise ve ona uygun bir şapka giyen puslu bir bahçeye bakıyor, Diana'nın giydiği takım elbiselere son derece benzer.

Başka bir klipte, Stewart bir bomber ceketi, inci küpeler ve krem rengi bir kazakla tamamlıyor. Üniversite bomber ceketleri de dahil olmak üzere Amerikan kolejinden ilham alan giysiler Diana'nın günlük stilini oluşturuyordu.

Özellikle net bir görünüm olan fileli bir peçe, siyah şapka ve kırmızı takım elbise aktrisin özelliklerini taşıyor. Kıyafet, filmin merkezinde olduğu belirli bir günde Prenses Diana'nın giydiği kıyafete oldukça benziyor; Charles'tan ayrılmaya karar verdiği gün.

İlk gösterimi 3 Eylül'de Venedik Film Festivali'nde gerçekleşecek olan film, Kasım ayında vizyona girecek.