Jennifer Aniston'ın Güzellik Markası: LolaVie
MODA

Jennifer Aniston'ın Güzellik Markası: LolaVie

Jennifer aniston, kendi güzellik markasını kuran en son ünlü oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Eylül 2021

Jennifer Aniston, güzellik markası LolaVie'nin lansmanını duyurdu. Jennifer Aniston ünlü güzellik markası patlamasına girdiğini ve 8 Eylül'de LolaVie adlı kendi markasını piyasaya süreceğini duyurdu.

52 yaşındaki "Friends" yıldızı henüz çıkacak ürünleri hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmamış olsa da, LolaVie'nin web sitesinde bambu, limon ve suyla doldurulmuş test tüpleri gösteriliyor, belki de tamamen doğal cilt bakımına işaret ediyor.

Ayrıca, Page Six Style tarafından elde edilen belgelere göre, Temmuz 2019'da yüz ve vücut losyonu, duş jeli, mum ve saç bakımı alanlarında LolaVie adının markalaşması için başvuruda bulunuldu.

Bu, Aniston'ın eksiksiz bir güzellik işine ilk adımı olacak olsa da, aynı zamanda Vital Proteins'de baş yaratıcı görevli unvanını da elinde bulunduruyor ve uzun süredir Aveeno'nun yüzü.

2010'da LolaVie adlı bir parfüm çıkardı - bunun "hayata gülmek" anlamına geldiğini açıkladı - ancak daha sonra benzer bir markayla anlaşmazlıklar nedeniyle kokunun adını aniden "Jennifer Aniston" olarak değiştirdi.

Orijinal isim seçimi sırasında "Uzun bir hikaye ve dürüst olmak gerekirse anlatılamayacak kadar kişisel, ama özel bir önemi var" dedi.

Aniston hayranların akınına uğrayacak olan kıskanılacak görünümüne rağmen, ünlülerin cilt bakımı alanında sert bir rekabete sahip; Hailey Bieber ve Ariana Grande bu yıl kozmetik şirketlerini kurmaya hazırlanırken, Kim Kardashian cilt bakımı işine giriyor.