Kendall Jenner FWRD'nin Kreatif Direktörü Oldu
MODA

Kendall Jenner FWRD'nin Kreatif Direktörü Oldu

Lüks e-perakendeci FWRD, sitenin yönünü ve markasını şekillendirmek için bir yaratıcı yönetmen getirdiğini duyurdu ve bu kişi Kendall Jenner'den başkası değil.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Eylül 2021

Online lüks moda perakendecisi FWRD, Kendall Jenner'ın yeni kreatif direktörleri olduğunu açıkladı. Süper model yaptığı açıklamada; "Modayı severek büyüdüm ve bu sektördeki en parlak insanlardan bazılarıyla çalıştığım için inanılmaz derecede şanslıydım. FWRD'nin Yaratıcı Direktörü olarak, sitenin yeni ortaya çıkan tasarımcılar ve markalarla teklifini düzenlemeye yardımcı olmaktan heyecan duyuyorum" dedi.

FWRD, Y kuşağı ve Z kuşağı tüketicilere ulaşma ve onlarla etkileşim kurma konusundaki dijital bilgi birikiminden gurur duyan Revolve Group'a ait. FRWD, özellikle kendisini "birinci sınıf müşteri hizmetleri ve anlaşılması zor tasarımcılar listesinin birleşimi ile geleneksel e-ticaret olarak" tanımlıyor.

Jenner, görevinin bir parçası olarak, sitede sunulan markaların küratörlüğünü yapmak, özelleştirilmiş aylık düzenlemeler oluşturmak ve pazarlama, etkinleştirme ve ortaklık fikirleri sunmak için FWRD ekibiyle birlikte çalışacak.

Jenner "Yalnızca yüksek modama değil, aynı zamanda günlük seçimlerime de ilham veren çok sayıda insanla çalışıyorum. Dijital alan aynı zamanda günümüzün yaratıcılarının çoğu için çok önemli bir araç ve kesinlikle gelecek nesillere açılan bir pencere" diye konuştu.

FWRD'nin baş marka sorumlusu Raissa Gerona ise "Kendall, lüks modanın özü ve bu pozisyon için daha uygun bir isim yok." dedi.

Revolve Group'un kurucu ortağı ve eş-CEO'su Michael Mente de Gerona'nın duygularını tekrarlayarak, "Jenner'ın moda endüstrisindeki çok yönlü deneyimi ve FWRD işi için ana hatlarıyla belirlediği vizyon, işimizi ve bir bütün olarak lüks işimizi dönüştürmek" ifadelerini kullandı.