Zendaya, Paris'te Maison Alaïa Elbisesiyle Çıtayı Yeniden Yükseltiyor
MODA

Zendaya, Paris'te Maison Alaïa Elbisesiyle Çıtayı Yeniden Yükseltiyor

Hala nefesimizi tutuyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Eylül 2021

Zendaya ve uzun süreli stilisti Law Roach, bir kez daha tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar. Venedik Film Festivali'nin çarpıcı görüntüsünün ardından, Euphoria aktrisi, Paris'teki fotoğraf çekimi ve yaklaşan gişe rekorları kıran filmi Dune'un galası için iki nefes kesici daha sahneye çıkardı. İlk olarak, kısa, uzun kollu bir üst ve vücudu saran, kabarık kuyruklu, yere kadar uzanan bir eteğe sahip, kestane rengi bir Maison Alaïa iki parçalı elbise giydi. Görünümü Jimmy Choo ayakkabılarıyla eşleştirdi ve halka küpeler ve altın zincir kolyeyle donattı; saçlarını hacimli, doğal bukleler halinde toplamıştı.

Roach, Instagram hesabında Zendaya'nın bir videosunu paylaştı ve , "O yetişkin bir kadın" yazdı.

Zendaya'nın ikinci görünümü ilkinden daha da göz alıcıydı: V şeklinde kesiklere sahip, kenarları beyaz mücevherlerle süslenmiş, çarpıcı siyah, vücudu saran David Koma elbisesi.

Roach, Instagram'da hepimiz için "Bunu bütün gün yapabiliriz" başlığını attı.

İki çarpıcı görünüm, geçen haftaki Venedik Film Festivali'nde Zendaya'nın nude stilettolarla eşleştirilmiş seksi yırtmaçlı, özel yapım Balmain dantelli bir elbiseyle dışarı çıkarken interneti kırdığı nefes kesen görünümünden sonra geldi. Elbisesinin yüksek ışıltılı ıslak görünümüne uygun olarak, saçlarını şık dalgalar halinde topladı ve stilini Bvlgari'nin Magnifica mücevher koleksiyonunda elmas zümrüt kolye ile tamamladı.

Aktris, 22 Ekim'de vizyona girecek olan ve Timothée Chalamet ile birlikte Fremen Chani olarak oynadığı Dune'un tanıtımına başlamak için festivale katıldı.