Iris Apfel 100 Yaşında!
MODA

Iris Apfel 100 Yaşında!

Geçtiğimiz Perşembe, Harper's BAZAAR ve H&M, yeni Iris Apfel x H&M işbirliğini duyurmanın yanı sıra moda ikonu, iş kadını ve iç mimar Iris Apfel'in 100. doğum gününü kutlamak için güçlerini birleştirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Eylül 2021

H&M Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson, "Bu işbirliği ile benzersiz ve sıra dışı bir kadını ve onun yaratıcı ve cüretkar tarzını kutluyoruz" dedi. "Tarzın eskimeyen olduğunu gösteriyor ve insanları moda konusunda kim olduklarını göstermeye ve aynı zamanda eğlenmeye teşvik etmeye devam ediyor." New York Moda Haftası etkinliği, Manhattan'ın yeni merkezi Central Park Tower'ın 100. katında gerçekleştirildi ve Apfel'in yakın çevresi, ünlü arkadaşları ve ailesinden oluşan bir kalabalık ile kutlandı. Önemli katılımcılar arasında Katie Holmes, Barbie Ferreira, Halle Bailey ve Aaron Rose Philip de vardı.

Kutlamada konuklar, müzisyen Michael Feinstein'ın Apfel'e "Mutlu Yıllar" ile serenat yaptığı dünyanın en yüksek kulesinden panoramik manzarada gecenin tadını çıkardı.

Iris Apfel x H&M koleksiyonunun 2022'nin başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve Iris'in göz alıcı stiline ve karakterine saygı duruşunda bulunarak, renkli takımlar, çiçekli parçalar ve parlak baskılı elbiseler sunuyor. Apfel, etkinlik için özel bir H&M görünümündeydi.

Johansson, "Koleksiyon canlı renkler, canlı baskılar ve zengin kumaş seçenekleriyle eğlenceli, gösterişli ve zengin" diye ekliyor.