J.Lo Seksi Deri Bağcıklı Takımıyla Sürpriz Bir VMA Görünümü Yaptı
MODA

J.Lo Seksi Deri Bağcıklı Takımıyla Sürpriz Bir VMA Görünümü Yaptı

New York City'e dönüş.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Eylül 2021

J.Lo yoksa, gerçekten bir parti mümkün mü? "Love Don't Cost a Thing" parçasının sahibi, günler önce erkek arkadaşı Ben Affleck ile Venedik Film Festivali'ndeki görünümünden yeni çıkmış olarak Pazar gecesi 2012 MTV Video Müzik Ödülleri'nde görünerek herkesi şaşırttı. Süperstar, seksi bir bağcıklı deri üst (kesinlikle mükemmel karın kaslarını sergiliyor) ve onunla uyumlu, David Koma imzalı pullu mini eteğin yanı sıra nude stilettolar giydi. Şarkıcı, geceye eşlik eden ihtişamı için dumanlı göz makyajı ve imza niteliğindeki makyajıyla çıkış yaptı. Yıldız Olivia Rodrigo'ya verilen Yılın Şarkısı kategorisini sundu.

Lopez'in VMA'lardaki görünüşü, o ve Affleck'in geçen Cuma kırmızı halıya resmi dönüşlerini yaptıkları anı takip etti. Süperstar, Georges Hobeika Couture imzalı beyaz elbisesiyle ve Cartier'in parıldayan mücevherleriyle nefes kesici bir şekilde muhteşem görünüyordu. Çiftin son zamanlardaki kırmızı halı görünümü, yeniden alevlenen ilişkilerinde önemli bir adıma işaret ediyor. Kaynaklara, bu yılın başlarında yeniden bir araya gelseler de, yavaş ama emin adımlarla ailelerini bir araya getirmeye odaklanıyorlar.

Bir kaynak, "Hepsinin çocuklarla birlikte vakit geçirmesi doğal bir adım" dedi. "Hiçbir şeyi aceleye getirmeye çalışmıyorlar ama bütün çocukların birbirini tanımasını istiyorlar. Yazın son günlerini olabildiğince eğlenceli hale getiriyorlar. Yakında okula ve işe geri dönecekler."