About Love: Beyoncé ve Jay-z Tiffanny & Co.'nun Yeni Kampanya Filminde
MODA

About Love: Beyoncé ve Jay-z Tiffanny & Co.'nun Yeni Kampanya Filminde

The Carters'ın "Moon River" yorumuyla Breakfast At Tiffany's' e saygı duruşu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Eylül 2021

Mason Poole/Tiffany & Co

23 Ağustos'ta (40. doğum gününden sadece haftalar önce) Beyoncé, kendisinin ve kocası JAY-Z'nin Tiffany & Co.'nun yeni "About Love" kampanyasının yeni elçileri olduğu haberini açıkladı. İşbirliği, ikonik 128.54 karat Tiffany Sarı Elmas takan Beyoncé de dahil olmak üzere Carters'ın bir dizi çarpıcı fotoğrafını içeriyor.

Tiffany & Co., "About Love" kampanyası için yeni vizyona giren bir filminde Beyoncé ve Jay-Z ile ortaklığını sürdürüyor. Video, Jean-Michel Basquiat'ın Equals Pi (1982) tablosunun önünde Carters'ın oynadığı görseli takip ediyor.

Emmanuel Adjei'nin yönettiği filmde Beyoncé, 1961 yapımı Breakfast At Tiffany's' filmine saygı duruşunda bulunan "Moon River" şarkısını söylerken bir piyanonun başına oturuyor. Jay-z, Los Angeles'taki Orum House'da bir Kodak Super 8 kamerasıyla da anı yakalıyor. Beyoncé, Tiffany & Co.'nun mirasını simgeleyen Tiffany Pırlantası'nın yanı sıra, evin Tiffany T serisinden önemli tasarımlarını giyerken de görülüyor. Bu arada Jay-Z, Jean Schlumberger'in Bird on a Rock broşunu kol düğmesi olarak yeniden hayata geçiriyor.

Ortaklıkla birlikte Tiffany & Co., Historically Black Colleges and Universities (HBCUs) 'in sanat öğrencilerini desteklemek için 2 milyon ABD Doları tutarında burs sözü de verdi.