Alexandria Ocasio-Cortez, 2021 Met Gala'da Sesini Moda ile Duyurdu
MODA

Alexandria Ocasio-Cortez, 2021 Met Gala'da Sesini Moda ile Duyurdu

Brother Vellies imzası içinde Markanın tasarımcısı Aurora James ile mesaj gönderdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Eylül 2021

Sürekli olarak sıradan bir politikacı olmadığını, "havalı bir politikacı" olduğunu kanıtlayan Alexandria Ocasio-Cortez (çoğu kişi tarafından AOC olarak biliniyor) 2021 Met Gala'ya Brother Vellies'in mesajlarında bir elbise giyerek katıldı.

Markanın tasarımcısı Aurora James'in gecenin süprizi olarak, omuzlarından sarkan ve ön kısmı smokin tarzı detaylara sahip, bedene oturan beyaz bir elbise seçti. Bununla birlikte, görünümü farklı kılan, arkadan kırmızıya dökülen gerçek mesajıydı. James'in bir kırmızı halı röportajında, Amerika'nın meşhur vergi eşitsizliğine ve bunu düzeltmek için şimdi her zamankinden daha fazla harekete geçme zamanına atıfta bulunduğunu belirttiği popüler "zenginleri vergilendirin" ifadesi büyük puntoyla yazılıydı. Elbisenin kendisini ifade eden bir parça olduğunu göz önünde bulunduran AOC, şık bir topuzla stilinin geri kalanını minimal tuttu.

Bronx'da büyüyen AOC, herhangi bir sahnede inançlarını paylaşmaktan asla korkmadı. Topluluğuyla bağlantı kurmak için sosyal medyayı kullanma yeteneği ve değişimin gerçekleşmesi adına aktif olarak yer alarak platformunu iyilik için kullanmaya yabancı değil. Ancak bu sefer podyumunu modanın yılın en çok beklenen gecesi ile değiştiriyor ve sesini moda ile duyuruyor.