Paris, Milano İle Buluşuyor
MODA

Paris, Milano İle Buluşuyor

Louis Vuitton, sonbahar için sanatsal bir koleksiyonla Fornasetti ile işbirliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Eylül 2021

Louis Vuitton

Louis Vuitton gibi köklü bir lüks markayla işbirliğinin başarılı olması için, ortaklığın diğer yarısının da aynı şekilde zanaatına adanmış olması gerekiyor. Bu nedenle, Fransız moda isminin şık olduğu kadar sanatsal bir koleksiyon oluşturmak için Milano merkezli Fornasetti markasının uzmanlığından faydalanması şaşırtıcı değil. Hazır giyimden aksesuarlara kadar her şeyiyle merakla beklenen kapsül koleksiyonu, çıtayı yükseltme konusunda tüm dikkatleri arttırıyor.

Özel tasarımlarıyla saygı duyulan (antika anahtarlar ve kırlentlere veya bardak altlıklarına süslenmiş eski portre parçalar) iç tasarım ismi, Louis Vuitton'un yaratıcı yönetmeni Nicolas Ghesquière'e arşivlerine tam erişim hakkı verdi. 13.000 parçayı elden geçiren ekip, sonunda Fornasetti'nin en tanınmış baskılarından bazılarına ulaştı: Bina siluetleri ve kilit motifleri, Cannes çantasının güncellenmiş bir versiyonu da dahil olmak üzere evin temel parçalarına yeni bir soluk getirdi. Koleksiyonda ayrıca markanın yeni tasarımlarla bezeli kült dış giyim ürünleri ile aynı baskılarda kadife elbiseler ve ışıltılı bluzlar da yer alıyor.

Dünyanın şu anki durumuyla birlikte, işbirliğinin gelenekselliği ele alması, yalnızca günlük yaşamı daha büyülü bir ışıkla sunmakla kalmıyor, aynı zamanda her iki markanın hayranlarına tanıdık tasarımların keyfini yeni bir şekilde çıkarma fırsatı veriyor.